Svømmeundervisning for børn  

v/ svømmeinstruktør Ilse Simonsen

 

FORSIDE 

PRISER

TIDER 

FERIE

INFORMATION

TEGNINGER

DIPLOMER

KONTAKT venteliste 

AFLYSNINGER

GAMLE ELEVER

BADE REGLER hestehuller.             mine råd

 Information:

--------------

Min undervisning er ikke leg og plask; det mener jeg, at forældrene selv kan klare.

Nogle børn er 3 år gamle, når de begynder hos mig. De forstår ikke, hvad jeg siger i starten, men de er gode til at efterligne de store, og kommer på den måde tidligt ud på det dybe. Jeg plejer at sige, at det er forældrene, der bedst ved, om de er klar til undervisning. Ellers kan de jo prøve - og så skal vi nok få at vide, om det er noget for dem. J

Jeg underviser individuelt, så søskende kan godt gå på samme hold. Jeg har 10 - 12 børn på et hold. Jeg foretrækker 10 - jeg skal jo også tænke på, at jeg selv bliver ældre. ;-)

På et hold er børnene er fra 3 år og op til 12 år, og det fungerer fantastisk godt: De små ser op til de store, og de store elsker at hjælpe de små. På den måde er der ikke nogen mobning, og børnene føler ikke, at de ikke er gode. Det arbejder jeg meget på at undgå.

Jeg ser gerne, at børnene har bælter og vinger på, hvis det giver barnet tryghed: Det er først, når barnet er trygt, at det lærer noget. Af samme grund er det, hvis det er vigtigt for barnet at havde sin mor eller far ved sin side, også muligt at gøre dét. Jeg underviser jo i den offentlige åbningstid, så den, der er med, kan også kan købe en billet. 

Undervisningen koster 225,- kr. Derudover skal man købe en indgangsbillet ved siden af, fordi billetdamen ikke kan huske, hvem der bare er inde sammen med de børn, der går hos mig.

 

 

-----------------